Falu Järnhandel AB

Dalarnas län

Information

Falu Järnhandel AB är ett av många företag som finns i Falun. Det är nämligen den kommunen som Falu Järnhandel AB finns i och den tillhör även Dalarnas län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Falu Järnhandel AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2006-12-23.

Falu Järnhandel AB som idag finns i Dalarnas län har varit registrerat sedan 2006-10-27. Men sedan 2007-04-06 så har Falu Järnhandel AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Myntg. 6, 791 51, Falun. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Falu Järnhandel AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 023-794550.

Falun arbetar för att företag som Falu Järnhandel AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Falu Järnhandel AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Dalarnas län.

Bolaget ska bedriva handel med järnvaror, byggnadsmaterial, kaminer och skyddsmaterial såsom kläder och skor samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Falu Järnhandel AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Ekhammer, Karl Anders Georg.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Falu Järnhandel AB och det är följande personer, Ekhammer, Karl Anders Georg som är född 1956 och har titeln VD, Ekhammer, Karl Anders Georg som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlin, Lars Erik som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bergqvist, Jan Erik som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Sandra Erika som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Hagman, Pär Karl Erik som är född 1974 och har titeln Revisor.Persson, Kjell Christer som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Falu Järnhandel AB är 556713-9794.