Mats Bilar i Falun Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Mats Bilar i Falun Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Falun. Det är nämligen den kommunen som Mats Bilar i Falun Aktiebolag finns i och den tillhör även Dalarnas län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Mats Bilar i Falun Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Mats Bilar i Falun Aktiebolag som idag finns i Dalarnas län har varit registrerat sedan 1986-09-10. Men sedan 1988-01-01 så har Mats Bilar i Falun Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Centralv. 42, 791 46, Falun. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Mats Bilar i Falun Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 023-709960.

Falun arbetar för att bolag som Mats Bilar i Falun Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Mats Bilar i Falun Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Dalarnas län.

Bolaget skall bedriva försäljning av bilar, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Mats Bilar i Falun Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten -externa firmatecknaren.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Mats Bilar i Falun Aktiebolag och det är följande personer, Myrsell, Solveig Margareta som är född 1954 och har titeln Extern firmatecknare, Myrsell, Mats Lennart som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Myrsell, Mats Markus som är född 1981 och har titeln Suppleant, Aspling, Sven Per Björn som är född 1953 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Mats Bilar i Falun Aktiebolag är 556283-1395.