Falu Redovisningsbyrå Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Falu Redovisningsbyrå Aktiebolag är ett företag som finns i Falun. I Falu Redovisningsbyrå Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eriksson, Karl Erik som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Lina Elin Helena som är född 1986 och har titeln Suppleant, Jansson, Inger Ann-Charlotte som är född 1969 och har titeln Revisor, Aspling, Sven Per Björn som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Falu Redovisningsbyrå Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Falu Redovisningsbyrå Aktiebolag på telefon 023-18450.

Bolaget skall tillhandahålla administrativa tjänster, förvalta värdepapper och fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Falu Redovisningsbyrå Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Falu Redovisningsbyrå Aktiebolag är ett av många företag som finns i Dalarnas län och Falun arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Falu Redovisningsbyrå Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Falu Redovisningsbyrå Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1987-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Falu Redovisningsbyrå Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Falu Redovisningsbyrå Aktiebolag har 556280-4079 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Dalarnas län.