Karin's Syateljé

Dalarnas län

Information

460604-XXXX är organisationsnummer för företaget Karin's Syateljé. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Karin's Syateljé är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Falun som är den kommunen som Karin's Syateljé finns i.

Karin's Syateljé har varit registrerat sedan 1999-09-20 och det finns flera företag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Karin's Syateljé så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Karin's Syateljé är och det finns flera bolag i Falun som också är .

Firmatecknare för Karin's Syateljé är följande:

Vill ni komma i kontakt med Karin's Syateljé så kan ni göra det på telefon genom 0246-60003 eller genom brev på följande adress:

Sömnad. Special: Svärdsjö Envikens hembygdsdräkt.

Det finns olika personer som har en koppling med Karin's Syateljé och det är Bengtshed, Karin Birgitta som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,