PG's Motorteknik

Dalarnas län

Information

Enskild firma finns det flera av i Falun och PG's Motorteknik är ett av dem. Dalarnas län är ett stort län där det finns många bolag där och PG's Motorteknik är ett av dem. Statusen för PG's Motorteknik är att Bolaget är aktivt.

PG's Motorteknik är ett Enskild firma och skapades 2006-02-27. Det finns flera olika bolag i Dalarnas län som är ett stort län. Falun där bolaget finns i jobbar för att bolag som PG's Motorteknik ska trivas.

PG's Motorteknik är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-02-02. I Falun så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Ombyggnad, modifiering, renovering, reparationer av maskiner samt import export och försäljning, produktion, modifiering och montering av reservdelar till bilar, mc, båtar, flygplan, gräsklippare, ubåtar, lastbilar, traktorer samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att PG's Motorteknik är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-02-02.

Idag är PG's Motorteknik och det finns flera bolag som är det idag i Falun.

Vill man komma i kontakt med PG's Motorteknik så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0246-61150.

.

De som är på något sätt har med PG's Motorteknik är Gustavsson, Hans Peter som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

PG's Motorteknik har 700325-XXXX som sitt organisationsnummer.